Basın Bültenleri

ING Bank İzmir Doğalgaz İşbirliği

İzmir’de doğalgazın dağıtımını ve işletmesini gerçekleştiren İzmir Doğalgaz A.Ş. ile ING Bank arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde İzmirliler doğalgaz iç tesisat dönüşüm bedelini ING Bank aracılığıyla uygun faiz oranlarıyla kredilendirebilecekler.

İzmirlilerin doğalgaz iç tesisat dönüşümünü kolaylaştıracak bu işbirliği çerçevesinde ING Bank, İzmir Doğalgaz’dan yetki almış 200 civarındaki iç tesisat dönüşümü yapan firmalara da talepleri doğrultusunda Alışverişçi POS kurulumları sağlayacak.

Bu sayede İzmir’de evlerinin tamamını ya da sadece mutfaklarının doğalgaz iç tesisat dönüşümünü gerçekleştirmek isteyen müşteriler, kredi kartlarıyla bu hizmeti alacaklar ve bu harcamalarını, uygun faiz oranlarıyla ING Bank aracılığı ile kredilendirme imkanı bulacaklar.

ING Bank ve İzmir Doğalgaz iş ortaklığıyla, İzmirliler ve yetkili iç tesisat firmalarına yönelik olarak başlatılan uygulamanın önemli fırsatlar sunacağını belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, “İzmir’de doğalgaz altyapısının ulaştığı noktalarda çok sayıda vatandaşımızın doğalgaza geçmek istediği halde maddi koşullar nedeniyle hemen geçemediklerini biliyoruz. Başlatılan kampanya İzmirlilere, uygulama kolaylığı, kredi oranı, taksit sayısı gibi önemli kolaylıklar sağlayacaktır. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ING Bank yöneticileri de İzmir Doğalgaz iş birliği ile İzmirli tesisat firmalarına ve bu sayede İzmirliler’e hizmet sunacak olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Süreç nasıl işleyecek

İşleyiş şu şekilde olacak; konutlarına doğalgaz iç tesisat dönüşümü düşünen müşteriler, ING Bank Alışverişçi POS ürününü kullanan yetkili tesisat firmalarıyla tesisat dönüşümü için anlaştıklarında, kendi cep telefonlarından DOGALGAZ TCKN (Kendi TC kimlik numaralarını yazmaları gerek) yazıp 2205’e SMS atabilecekler. SMS atan müşterilere ING Bank’tan kullanabilecekleri kredi bilgileri, yine SMS ile bildirilecek. Olumlu bildirim alan müşteriler ödeme yaptıkları kredi kartı POS slibiyle birlikte, diledikleri ING Bank Şubesi veya kendileriyle irtibata geçecek ING Bank Mobil Satış Temsilcileri aracılığıyla kredilerini kullanabilecekler.